Cranii alungite din Peru relevă o specie umanoidă necunoscută

Cranii alungite din Peru relevă o specie umanoidă necunoscută

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Craniile alungite au creat multe dispute în lumea ştiinţifică şi reprezintă un fenomen mondial şi o mare curiozitate pentru noi. Este vorba despre o rasă umană extraterestră care a trăit pe Pământ? Sau despre o deformare voluntară a craniilor cum se procedează în diferite triburi?

Cranii alungite din Peru relevă o specie umanoidă necunoscută (1)Peninsula Paracas este un deșert situat în provincia Pisco din regiunea Inca de pe coasta de sud a Perului. Aici, în 1928, arheologul peruvian Julio C. Tello a făcut o descoperire surprinzătoare: un cimitir care conține mormintele pline cu resturi de oameni cu cranii alungite – una dintre cele mai complexe și importante descoperiri găsite în lume.
Tello a găsit mai mult de 300 dintre aceste cranii alungite, care se presupune că ar avea o vechime de aproximativ 3.000 de ani!

O analiză ADN a fost efectuată recent pe unul din cranii de expertul american Brien Foerster, care le-a studiat îndeaproape, în urma căreia a lansat informații preliminare despre aceste cranii enigmatice.

Este bine cunoscut faptul că cele mai multe cazuri de alungire ale craniului se datorează deformării craniene, tehnicii de aplatizare a capului, unde capul este în mod deliberat deformat prin aplicarea unei forțe de legare pe o perioadă lungă de timp, procedeu folosit de unele triburi din lume.

Acest lucru se realizează de obicei prin legarea capului între două bucăți de lemn. Cu toate acestea, în timp ce deformarea craniană modifică forma craniului, acesta nu-şi schimbă însă volumul, greutatea sau alte elemente care sunt caracteristice unui craniu uman normal.

Dar craniile de la Paracas sunt diferite! Volumul creierului este cu 25% mai mare și mai greu decât la cranii umane convenționale, ceea ce înseamnă că ar putea să nu fi fost denaturate în mod intenționat prin legătură sau aplatizarea capului cu 60%. Acestea conțin, de asemenea, o singură placă parietală, în loc de două.
Deoarece caracteristicile acestor cranii nu sunt rezultatul unei deformări craniene, oamenii de ştiinţă se confruntă cu şi mai multe semne de întrebare, este un mare mister.

Dar cranii alungite au fost descoperit în toate colţurile planetei. De exemplu, în Omsk, Siberia (Rusia), arheologii au descoperit o serie neobişnuită de cranii antice şi deformate datând din secolul IV e.n., identice cu cele care s-au descoperit în America de Sud.

https://youtu.be/Oo71OarSgyQ

Robert Connolly crede că deformarea acestor cranii nu se putea face artificial! Capacitatea cerebrală a lor este diferită de a noastră. Toate craniile aparţin deci unei specii diferite de cea a genului Homo.

În Egipt constatăm prezenţa aceloraşi cranii deformate în picturi sau gravuri reprezentându-l pe Amenophis al IV-lea alias Akhenaton care a fost mereu reprezentat sub această formă. Nu i s-a găsit niciodată mumia!

Cranii alungite din Peru relevă o specie umanoidă necunoscută (2)Juan Navarro, proprietarul şi director al muzeului de istorie locală din Paracas, care adăposteşte o colecţie de 35 de cranii de Paracas, a autorizat prelevarea de eșantioane de la cinci cranii.
Probele au fost făcute din păr, inclusiv rădăcini, dinte, oase ale craniului și piele, iar acest proces a fost atent documentat cu fotografii și clipuri video.
Trei dintre aceste probe au fost trimise pentru analiză, deşi geneticianul nu a avea cunoștință ce trebuia să caute, pentru a nu se crea idei preconcepute.
Rezultatele preliminare ale analizei ADN-ului unuia dintre cranii, ajunse apoi în posesia lui Brien Foerster, autor a peste zece cărți și expert cu privire la craniile alungite din America de Sud, au fost publicate de omul de ştiinţă. Concluzia lui este clară: ADN-ul mitocondrial prezintă mutaţii necunoscute faţă de orice om, primată sau animal cunoscut până în prezent.
Dar unele fragmente din acest eșantion indică faptul că în cazul în care aceste mutaţii ar persista, avem de-a face cu o nouă creatură umanoidă, foarte îndepărtată de Homo sapiens, Neandertalieni şi Denisovani.

Implicațiile sunt în mod evident enorme. “Nu sunt sigur că ele se potrivesc în arborele evolutiv cunoscut”, a scris geneticianul cu uimire. El a adăugat că, dacă oamenii din Paracas erau din punct de vedere biologic atât de diferiţi, nu ar fi putut să se încrucișeze cu oamenii.
Aceste rezultate reprezintă de fapt prima fază a analizelor care vor urma pentru a se afla adevărul cu privire la natura fiinţelor care aveau cranii alungite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *