În SUA, 3500 de persoane sunt atinse de un parazit necunoscut

În SUA, 3500 de persoane sunt atinse de un parazit necunoscut

4.60 avg. rating (93% score) - 5 votes

Imaginaţi-vă o clipă că prin piele sau păr vă trec fibre stranii, de obicei clare însă uneori albastre, gri sau negre, sau spaghette care vă mănâncă peste tot. Sau că vă apar leziuni şi că vă simţiţi brusc slăbit(ă), având sentimentul că prin piele se joacă viermi. Acestea sunt simptomele poluării din aer, un virus necunoscut sau un nou germene contagios.

Până acum, aproximativ 3500 de persoane au fost raportate oficial ca fiind atinse de această boală necunoscută. Multe dintre ele sunt din California, Florida şi Texas. Bolnavii descriu pierderi limitate ale memoriei, oboseli cronice şi imposibilitatea de a munci sau de a merge în exterior de teama de a infecta alte persoane. Pe piele se dezvoltă fibre şi cruste similare unor eczeme purulente. Uneori, leziunile apar precum fibrele, grăunţe de nisip sau granule negre şi a le extrage nu duce la nimic. Acest rău straniu a apărut pentru prima oară în 2004 şi de atunci, se caută un tratament eficace. S-a obţinut o ameliorare provizorie cu antibiotice puternice dar deîndată ce încetaţi de a le mai lua, simptomele revin.

Parazit necunoscutÎn fiecare stat american au fost raportate zeci de cazuri cu această boală misterioasă, însă şi în Europa. Simptomul Morgellons, cum a fost denumit, nu este doar în piele, ci şi în cap…

Doctorul Levine Normand, profesor de dermatologie la Universitatea din Arizona, care a văzut 100 de pacienţi suferind de asemenea simptome, le-a administrat un drog numit Pimozid, care este folozit pentru schiziofrenie cronică. Conform specialistului, ei suferă de o dezordine mono-simptomatică în care sunt absolut convinşi că sub pielea lor se află ceva, un parazit iluzoriu.

La trei copii s-a detectat prezenţa unui parazit pe faţă. Ei nu sunt cunoscuţi ca suferind de boli mentale, dar medicii spun că părinţii lor sunt cu siguranţă. Mary Leitano dezvăluie că a pus o protecţie etanşă pe braţul său pentru a fi sigură că infecţia nu vine de la covorul său sau de la o altă sursă exterioară, însă a constatat că această “cochilie” nu a avut nicio eficacitate. Ea a descris experienţa fiului său: “Într-o zi el făcea baie şi extrăgea peri negrii care ieşeau din pielea sa.”

One thought on “În SUA, 3500 de persoane sunt atinse de un parazit necunoscut

 1. Nu este numai is SUA. A sosit şi la noi!
  Am g[sit cauza reală a suferinţelor pielii. Morgellons nu are cură. Morgelons este o cură. Mai exact o reacţie a organismului la nişte factori externi foarte periculoşi şi prezenţ tot timpul. M-am vindecat, nu total şi am verificat relaţia cauzală între cauză şi efect. morgellons este o avertizare. Poate ultima avertizare.
  Vedeţi dovezile însănătoşirii:

  http://iso.ro/Morgellons/MorgellonsPhoto.aspx

  Citiţi şi pagina. Totul este adevărat. Factorii aceştia pot provoca cel mai mare genocid din istoria omenirii
  Pentru mai multe informaţii contactaţi-mă la: myskin@iso.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *