Remediu împotriva cancerului

Remediu împotriva cancerului

4.50 avg. rating (91% score) - 4 votes

Cercetătorii canadieni au reuşit să găsească un remediu simplu pentru lupta împotriva cancerului, dar marile companii farmaceutice nu sunt interesate.

 

Cercetătorii de la Universitatea din Alberta, Edmonton, Canada au vindecat de cancer recent, dar nimeni nu a vorbit cu adevărat despre asta, nici chiar la televizor. Este o tehnică simplă cu ajutorul medicamentelor. Metoda foloseşte dichloroacetat, care este în prezent utilizat pentru a trata tulburări metabolice. Deci, nu există nicio teamă de efecte secundare sau de efecte pe termen lung.

Remediu împotriva cancerului
Radiografie care arata cancerul prezent in plamanul stang

Acest medicament nu are nevoie de un brevet, astfel încât oricine îl poate folosi pe scară largă şi este simplu şi avantajos în comparaţie cu medicamentele scumpe împotriva cancerului produse de marile companii farmaceutice.
Oamenii de ştiinţă canadieni au testat acest dichloroacetat (DCA), privind starea de sănătate a celulelor umane şi au constatat că a ucis celulele canceroase din plămâni, sân şi de creier, lăsând celulele sănătoase.

Acest medicament a fost testat pe şobolani cu tumori grave. Celulele lor au scăzut atunci când au fost hrăniţi cu apă completată cu DCA. Medicamentul este larg disponibil, iar tehnica este uşor de folosit. De ce marile companii farmaceutice nu sunt implicate? De ce mass-media nu este interesată de această descoperire?

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.