Planul daibolic al Illuminati

Planul daibolic al Illuminati

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Doctorul Wernher von Braun, şeful programului de rachete naziste a fost adus în SUA după cel de-al Doilea Război Mondial, pentru că guvernul american i-a recunoscut abilităţile şi cunoştinţele şi a considerat că era prea vital ca acest savant să cadă pe mâinile sovieticilor.

Recunoscător, acesta a oferit americanilor o cantitate mare de informaţii culese de la oameni de ştiinţă nazişti de cel mai înalt nivel, cum ar fi şeful lui, generalul SS Hans Kammler.

Von Braun era la curent cu cercetările privind vehiculele cu propulsie gravitaţională. Graţie accesului lui la programele secrete ale NASA, a început să desluşească imaginea de ansamblu privind adevăratele obiective ale programului spaţial american şi modul în care complexul militar-industrial îl manipula conform unei agende secrete ascunse.

Când l-a întâlnit pentru prima oară pe von Braun, în februarie 1974, dr. Carol Rosin era un conducător în industrie. Atunci, Werhner i-a dezvăluit agenda ascunsă a NASA, înainte de a muri, în 1977, chiar în biroul lui.  Rosin a părut uimit de cele aflate din gura lui von Braun, care i-a explicat că se plănuia controlul planetar sub autoritatea unui guvern mondial unic.

Rosin a spus că Werhner von Braun i-a făcut apoi o mărturisire de o importanţă supremă: el a spus că o putere secretă transnaţională, deja existentă, preia controlul acestei planete într-un mod permanent prin intermediul unei aşa-zise invazii extraterestre false.

Planul daibolic al Illuminati

Potrivit lui von Braun, armele staţionate în spaţiul extra-atmosferic, mai târziu cunoscute sub numele de programul Star Wars, trebuiau să fie promovate ca un „scut” împotriva Rusiei. Apoi, ca un mijloc de apărare împotriva statelor, meteoriţilor şi asteroizilor. În sfârşit, ele ar fi fost prezentate ca un mijloc de apărare împotriva ameninţării extraterestre.

Dar von Braun considera că toate aceste justificări nu erau decât simple minciuni. Aceste arme spaţiale erau inutile împotriva bombelor nucleare portabile care erau deja disponibile în 1974, precum şi armele chimice, virale, bacteriene şi biologice.

Mai mult, von Braun i-a spus lui Rosin că americanii posedau tehnologia pentru a construi vehicule anti-gravitaţionale şi sisteme de transport complete care nu necesitau combustibilii zişi „fosile”. În schimb, foloseau „raze” de enegie, eliminând orice poluare.

Dacă tehnologiile de armamente nu erau concepute pentru apărarea SUA, ce scop ascuns aveau şi de ce erau dezvoltate? Pentru a anihila statele opozante sau grupările izolate care s-ar opune Noii Ordini Mondiale?

O altfel de posibilitate era că aceste arme spaţiale vor face parte integrantă din spectacolul smoke and mirrors (perdea de fum) conceput pentru a fi utilizat în cadrul programului Blue Beam cu imaginea sa fals prezentată, a unei invazii extraterestre.

Potrivit dr. Steven Greer, şef al Disclosure Project, „perspectiva că o entitate din umbră, para-guvernamentală şi transnaţională există şi că aceasta a păstrat secretul despre OZN-uri este o înşelătorie”.

Obiectivul acestei false invazii extraterestre era simplu: a crea un duşman comun şi de a face ca toate naţiunile lumii să se supună unui guvern mondial. Greer spune că astfel se puteau „justifica în cele din urmă cheltuielile de miliarde în arme spaţiale… unind astfel lumea prin frică, militarism şi război”.

El afirmă că filmele de la Hollywood au implantat deliberat în mintea oamenilor teama de extratereştri… „Această condiţionare mentală să se teamă de extratereştri a fost consolidată timp de decenii, pregătindu-se viitoarele înşelătorii…Planul este, pe termen lung, de a crea un duşman extraterestru nou şi permanent”.

Posibilitatea existenţei unei flote spaţiale extraterestre a fost făcută mult mai credibilă recent, când un hacker scoţian tânăr pe nume Gary McKinnon, s-a introdus în computerele Pentagonului şi când numele unora din flotele spaţiale extraterestre (identificate sub abrevierea USSS), două vase spaţiale specifice (USSS LeMay şi USSS Hillenkoetter), şi numele a diferite echipaje, rangurile lor şi sarcinile de transfer între diferite vase speciale „extraterestre” au intrat în posesia acestuia.

Această breşă în securitatea informatică i-a înfuriat pe mai marii de la Pentagon, pentru că s-au obţinut informaţii interzise, desigur strict secrete.

Acum, că am aflat despre planurile Illuminati, suntem pregătiţi pentru cea mai mare înşelătorie din istoria omenirii, punându-i în gardă pe alţii privind o falsă invazie extraterestră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *