Soţul m-a părăsit

Soţul m-a părăsit

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

După ce nu am mai fost îndrăgostită de soţul meu, m-am gândit cu adevărat să-l schimb. Aşa am recurs la serviciile sentimentale ale lui Ionuţ, un bărbat foarte atrăgător dar instabil.
M-am complăcut în această situaţie complicată pentru mine timp de doi ani şi am suferit mult.

Publicdomainpictures.net, foto de Anna Langova. Foto simbol.

Trebuie să vă spun din capul locului că am acceptat un mare compromis de la început: Ionuţ este căsătorit. Dar pentru că eram dispusă să încerc această experienţă cu el, am fost de acord.
Ionuţ este imprevizibil, v-am spus, nestatornic în dragoste şi rebel. Un rebel frumos, însă! Am fost orbită de acest bărbat cu care mă simţeam bine. Comparam, normal. Cei doi bărbaţi din viaţa mea erau atât de diferiţi…
Ce să spun, pe undeva am riscat. Eram “stăpânită” de Ionuţ în timp ce cu soţul meu nu trecea o zi fără să nu mă cert. Eram la cuţite şi nu ne vorbeam decât prin acuze şi ameninţări. Teribil! Mă deprima total situaţia de acasă şi cum scăpam din acel mediu, mă duceam puşcă în braţele amantului meu.

I-am spus că am făcut o eroare că m-am îndrăgostit de el şi a râs. M-a umplut de tandreţe şi am uitat repede de mine. Vibram. Eram femeia lui, simţea asta. Îmi plăceau clipele petrecute în compania lui şi nu mă descurajau unele remarci venite din partea lui, să zicem puţin cam răutacioase.
Ionuţ profita din plin de slăbiciunile mele şi în cel mai scurt timp a ajuns să mă ghicească foarte bine. Pentru că de ce să vă mint, m-am deschis în faţa lui. Îi dezvăluiam şi cele mai adânci secrete ale mele şi am făcut tare rău. Nu am fost inteligentă pentru că m-a făcut să mă îndrăgostesc total de el.
Nu puteam să-i rezist. Dragostea dintre noi creştea, devenea tot mai mare. Am ajuns să fiu dependentă de Ionuţ. Dar turnura din viaţa mea a început cu adevărat în momentul în care am petrecut un week-end la el.
Soţul meu, care totuşi mă iubea, a aflat. Cum? Nici acum nu ştiu. Când am ieşit fericită la culme din blocul în care locuia Ionuţ, mă aştepta şi mi-a solicitat să-i dau explicaţii. Am fost tare şocată.
M-a anunţat că dorea să ne despărţim definitiv şi m-am speriat. Nu eram încă sigură pe Ionuţ şi nu doream sub nicio formă să dau cu piciorul la ceea ce aveam, pentru o simplă aventură.
Dintr-o dată, am revenit cu picioarele pe pământ şi am încercat, în van, o împăcare, chiar acolo în stradă. Soţul meu era ferm convins că avea dreptate şi că nu mai există o altă cale. Plângeam. Eram copleşită de gânduri negre. Am plecat împreună acasă, însă am tăcut tot timpul pe drum, în maşină. Cred că fiecare era cu gândurile sale.
El refuză să-mi mai acorde vreo şansă. Consideră că eu sunt cea mai vinovată şi că alesesem deja un drum, deşi periculos. Dorea să ne despărţim şi pace.
Îl tratam drept monstru, egoist… Sufeream profund. M-a rănit cu încăpăţânarea lui însă, în esenţă avea dreptate. Nu ştiam ce să fac, eram debusolată.
Din fericire, nu aveam copii, altfel lucrurile s-ar fi complicat şi mai mult.
În acest timp, Ionuţ a stat deoparte şi nu a intervenit. Era absent şi aproape resemnat. M-a durut enorm neimplicarea lui în momentele dramatice prin care treceam. Poate că dacă mi-ar fi vorbit… Nu m-a influenţat, m-a lăsat să decid singură.
Nefericirea mi se citea pe chip. În cele din urmă, m-am despărţit de soţul meu. Nu a suportat ceea ce-i făcusem, este un orgolios şi neiertător. M-am distrus singură, pentru o himeră.
Am trăit periculos şi am ratat. Ionuţ s-a îndepărtat treptat de mine, pentru că a găsit alte femei dispuse să-l satisfacă. Eu, eram o cantitate neglijabilă. Mă vizita când şi când, ca divertisment sau din milă, cine ştie.
Regret gestul meu nesăbuit şi aş vrea să mă reîmpac cu fostul meu soţ. Am suferit destul. Mă simt foarte rău în acest moment şi chiar sunt singură. Am impresia că mi-am ratat viaţa şi că dragostea m-a distrus. Prea multă şi cu cine nu trebuia…
Dar destinul este de multe ori ciudat şi fiecare plăteşte pentru acţiunile sale. Sunt disperată. Nu mai vreau bărbaţi! Amantul meu mă ocoleşte, sunt bolnavă iar criza mă face să sărăcesc pe zi ce trece. Este un adevărat coşmar. Mă simt goală pe dinăuntru şi speranţele s-au pulverizat în neant.
Iubirea poate să te urce şi să te coboare, este un crunt adevăr de care nu am ţinut cont.

Ruxandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *