Un colonel afirmă că l-a executat pe nazistul Aribert Heim

Un colonel afirmă că l-a executat pe nazistul Aribert Heim

5.00 avg. rating (99% score) - 5 votes

În cartea sa ”Nu uităm, nu iertăm. În miezul urmăririi ultimului nazist”, un colonel israelian a creat o adevarată problemă, afirmând că l-ar fi executat pe șeful nazist Aribert Heim în 1982.

Unul dintre criminalii naziști cei mai căutați pe glob, dr. Aribert Heim, se pare că ar fi fost executat clandestin în 1982, iată ce afirmă un colonel israelian, Danny Baz, în lucrarea sa autobiografică. Cartea lui a provocat deja o nemaipomenită problemă în rândul “vânătorilor de naziști” care nu credeau în spusele colonelului evreu.

Afirmații “fanteziste” sau nu?

Centrul Wiesenthal a considerat că spusele colonelului Baz nu pot fi credibile și Serge Klarsfeld a spus că ele sunt “fanteziste”. Acesta este fondatorul Asociației fiilor și fiicelor deportaților evrei din Franța. Conform directorului de la antena israelienă a Centrului Simon Wiesenthal, care se ocupa cu cercetarea naziștilor, Ephraim Zurff, afirmațiile nu pot fi decât false deoarece ar fi fost găsită o scrisoare autentificată de Aribert Him (datată în 1986) ”Danny Baz a făcut deja afirmații în presa israeliană acum cinci ani, susținând că grupul său a executat 25 de naziști pe continentul american, fără a furniza numele nici unuia din acești criminali nici cel mai mic element pentru a confirma spusele sale”, a declarat el.

Un colonel afirmă că l-a executat pe nazistul Aribert Heim
Colonelul Danny Baz

Nu există probe

În cartea sa, Danny Baz ne asigură că a fost membru al unei organizații clandestine americane, în anii 80, “Cucuveaua” care avea drept misiune de a da de urmele ultimilor naziști refugiați pe continentul american. Colonel în aviație, specialist în operații de comando, el afirma că în 1982, după ce a urmărit o urmă timp de doi ani, l-a capturat pe dr. Aribert Heim în Canada, înainte de-al “judeca” și executa pe insula Santa Catalina, în largul coastei californiene. Dar povestea sa nu cuprinde, din pacate, nicio probă tangibilă pentru a le oferi opiniei publice internaționale. “Cucuveaua” l-ar fi găsit pe nazist și l-ar fi “judecat”, însă totul plutește în mister.

“Călăul de la Mauthausen”

Botezat “Doctorul morții”, dr. Heim a fost un adevărat călău în lagărul de trista amintire de la Mauthausen, unde a torturat, asasinat și a făcut experiențe dintre cele mai atroce pe “cobaii umani”!!

Dispărut după 1962, Aribert Heim figurează în a doua poziție pe lista criminalilor naziști de război cei mai căutați difuzată de Centrul Simon Wiesenthal, după Alois Brunner, principalul asistent al lui Adolf Eichmann. Conform lui Danny Baz, “Cucuveaua”, care lucra în clandestinate și în ilegalitatea cea mai totală, a beneficiat de aportul unor personalități de cel mai înalt grad din CIA, FBI și serviciile secrete israeliene.

În lucrarea sa, scrisă sub forma unui roman, Baz afirmă că organizația a fost creată de un supraviețuitor de la Mauthausen care își datora averea din petrolul exploatat în Alaska. Supranumit “Barney” în cartea sa, acest om de afaceri ar fi finanțat organizația cu cel puțin 6 milioane de dolari în memoria celor 6 milioane de victime ale Halocaustului.

Serge Klarsfeld, fondatorul Asociației fiilor și fiicelor deportaților evrei din Franța, a codificat spusele lui Baz drept o “foarte mare fantezie” precizând că nu a auzit “niciodată vorbindu-se de Cucuveaua”.

El consideră că Heim “a murit de moarte naturală”, ca și Alois Brunner.

Serge Klasfeld și soția sa Beta sunt “vânătorii de naziști” care l-au adus pe Klaus Barbie în fața justiției franceze.

În 2005, poliția din Baden-Wurtemberg a lansat un aviz de cercetare însoțit de o recompensă de 130.000 de euro pentru prinderea “călăului de la Mauthausen” care se presupunea că ar fi fugit în Chile. Anul trecut în iulie, Austria a promis o primă de 50.000 de euro oricărei persoane care va furniza informații putând să ducă la localizarea sau capturarea lui.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *