Am inima adânc rănită de Anca

Am inima adânc rănită de Anca

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Mi se părea aproape imposibil de a reconstrui ceva după şase ani de relaţie cu o femeie cu care am crezut că voi rămâne până la sfârşitul vieţii. Numai că viaţa îţi rezervă de foarte multe ori surprize neplăcute şi parcă prea puţine satisfacţii.

Publicdomainpictures.net, foto de Petr Kratochvil. Foto simbol.

Nu ştiu cum să încep povestea mea. A fost minunat, frumos şi ca într-un vis, dar s-a terminat lamentabil, dramatic. Anca era o prietenă bună din liceu, de care m-am îndrăgostit treptat, pas cu pas, destul de anevoios. Cu toate astea, până la urmă am reuşit să construim amândoi o relaţie puternică, bazată pe încredere în primul rând.
Nu vă ascund că eram extrem de invidiaţi de cei din cercul nostru şi multe persoane nu vedeau cu ochi buni cuplul nostru, de aceea am încercat prin orice mijloace să ne despartă.
Ei bine, nu i-am luat în serios şi chiar ne amuzam pe înfocarea care i-a cuprins pentru a ne distruge. Nu le făcusem practic nimic rău. Dar ştiţi bine, cred, cum sunt oamenii. Unii nu suportă să vadă în jurul lor fericirea!
Răutatea lor probabil că numai pământul o mai poate acoperi, sunt convins. Am încercat, pentru o vreme, să stăm departe de cei care vedeam că ne doresc răul şi să-i evităm. Erau însă înverşunaţi şi persistau să ne pună la diferite încercări, pe care sigur că nu le meritam.

Anca plângea foarte mult în acea vreme din cauza zvonurilor, se consuma peste măsură. Era distrusă! Nici eu şi nici mama ei, care aflase despre această situaţie, nu puteam să o consolăm. A căzut repede într-o depresie severă şi a trebuit să se interneze pentru două săptămâni.
Biata de Anca, era cu psihicul la pământ. Suporta greu agresiunea verbală la care eram supuşi fără motiv. Desigur, şi eu mă consumam mult, în special când o vedeam pe iubita mea cum pune totul la inimă şi suferă enorm. M-a afectat profund.
Când ştii că nu este adevărat ceea ce se spune despre tine, simple minciuni, nu are cum să te lase indiferent. Şi totuşi, cu greu dar am trecut peste necazuri. Iubirea noastră era mai mare şi doream să rămânem împreună, cu orice preţ.
Au existat şi câteva certuri între noi. La un moment dat, în sufletul meu s-a instalat îndoiala. Oare Anca mă trăda, după cum se tot zvonea? Erau întemeiate? Ea susţinea sus şi tare că mă iubeşte şi recunosc, mi-a oferit nenumărate dovezi în acest sens.
Anca a făcut totul pentru a mă asigura că între noi nu s-a schimbat nimic esenţial. Dragostea noastră, dimpotrivă, era mai puternică şi asta deranja cercul în care ne învârteam, se pare.
Am continuat să le facem faţă, în pofida imenselor şicane care ne pândeau aproape zi de zi. Nu eram însă negativişti şi nu am fost niciodată. Ei bine, tocmai acest optimism al nostru, pe alocuri exagerat, a făcut ca relaţia să dureze. Eram puternici, cuplul nostru se prezenta stabil.
A venit, din păcate şi ghinionul, ziua, clipa fatidică. Eram supărat şi am căutat-o pe Anca fără să o fi anunţat. Spre uimirea şi decepţia mea, am surprins-o în pat cu un vecin, pe care îl cunoşteam din vedere.
Vai, a fost absolut şocant! În acel moment dramatic, am simţit cu adevărat că-mi fuge pământul de sub picioare. Era să leşin de teamă şi abia dacă am putut să-mi stăpânesc nervii.
Am simţit că în acel moment, acele zvonuri pe care încercasem cu disperare să le respingem, aveau un iz de adevăr. Anca nu era ce dorise să pară în ochii mei. M-a durut teribil această tristă constatare.
Din acea clipă, totul s-a sfârşit între noi. Nu i-am făcut scandal, nu am acuzat-o… Pur şi simplu nu am vrut să o mai văd! Am plecat ultra decepţionat din casa ei, definitiv. Relaţia noastră ajunsese la final.
Din păcate, multe dintre cuvintele care s-au spus despre noi între timp s-au adeverit. Anca m-a înşelat şi a fost o întâmplare faptul că am aflat. Sunt singur şi am încă inima pustiită şi rănită adânc.

Traian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *