Daesh are tabere de antrenament în Europa şi plănuieşte atacuri complexe

Daesh are tabere de antrenament în Europa şi plănuieşte atacuri complexe

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Potrivit raportului Europol, biroul poliției criminale interguvernamentale al Uniunii Europene, se dezvăluie faptul că Daesh va dispune de tabere de antrenament mici în Europa.

 

sursa Wikipedia
sursa Wikipedia

Europol precizează că gruparea teroristă pregătește noi “atacuri de amploare” concentrate în special în Europa. Și pentru a;ia atinge acest obiectiv, Daesh a decis să se implementeye solid pe continentul nostru. “Pe lângă facilitățile din Siria, există, de asemenea, taberele de antrenament mici din UE și din Balcani”, a declarat raportul.
Aceste structuri vor permite celor care recrutează grupuri jihadiste de a evalua condițiile fizice și determinarea viitorilor săi membril. În aceste tabere, “activităţile sportive de formare în luptă”, precum și “antrenamente pentru a rezista interogatoriilor” ar fi predate de trainerii Daesh.

Deşi raportul nu menționează țările în care există aceste facilități ale teroriştilor, una dintre aceste tabere ar putea fi situată în Bosnia, unde, de fapt, Daesh a cumpărat proprietăți în satul Osve, situat la 130 de kilometri nord de Sarajevo. Europol, de asemenea, afirmă că Daesh vizează în special centrele de refugiați din Europa pentru a recruta noi membri.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *