Geopolitica

Daesh are tabere de antrenament în Europa şi plănuieşte atacuri complexe

0 45
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Potrivit raportului Europol, biroul poliției criminale interguvernamentale al Uniunii Europene, se dezvăluie faptul că Daesh va dispune de tabere de antrenament mici în Europa.

 

sursa Wikipedia

sursa Wikipedia

Europol precizează că gruparea teroristă pregătește noi “atacuri de amploare” concentrate în special în Europa. Și pentru a;ia atinge acest obiectiv, Daesh a decis să se implementeye solid pe continentul nostru. “Pe lângă facilitățile din Siria, există, de asemenea, taberele de antrenament mici din UE și din Balcani”, a declarat raportul.
Aceste structuri vor permite celor care recrutează grupuri jihadiste de a evalua condițiile fizice și determinarea viitorilor săi membril. În aceste tabere, “activităţile sportive de formare în luptă”, precum și “antrenamente pentru a rezista interogatoriilor” ar fi predate de trainerii Daesh.

Deşi raportul nu menționează țările în care există aceste facilități ale teroriştilor, una dintre aceste tabere ar putea fi situată în Bosnia, unde, de fapt, Daesh a cumpărat proprietăți în satul Osve, situat la 130 de kilometri nord de Sarajevo. Europol, de asemenea, afirmă că Daesh vizează în special centrele de refugiați din Europa pentru a recruta noi membri.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Publicitate

Publicitate

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!