Morgellona: o adevărată boală, o ameninţare reală

Morgellona: o adevărată boală, o ameninţare reală

4.50 avg. rating (91% score) - 6 votes

O afecţiune debilitantă, Morgellona este o bizară boală care cauzează o varietate de simptome, de la mâncărime intensă până la senzaţii înţepătoare – şi mai rău. Apar mâncărimi pe piele care nu se vor mai vindeca. Mulţi oameni au acuzat “ca şi cum ar fi fibre de diferite culori ce ies afară prin leziuni ale pielii.” În cele din urmă, insectele şi viermii încep să iasă din organism, prin leziuni. Căderea părului, oboseală cronică pe termen scurt, pierderi de memorie, modificări ale vederii, dureri de comune, depresie şi chiar neurologice daune la suferinzi. În ultimii ani, boala a devenit epidemie în Statele Unite şi în străinătate.

Morgellona: o adevărată boală, o ameninţare reală
sursa Wikipedia

Mulţi suferinzi care solicită tratament sunt de multe ori li s-a spus că aceste simptome nu sunt reale. Ei au tendinţa de a se retrage din societate – ce trăiesc la fel ca leproşii din trecut. Scrie Barbara Minton, redactor Natural News: “nu sunt luate în serios, atunci când ştii că ai avea un înfricoşător şi devastator astfel de prognostic de boală care provoacă daune permanente psihologice.” Mai mulţi oameni celebri sunt cunoscuţi de a avea Morgellon. În 2006, o staţie de ştiri Oregon a raportat o poveste despre o practică a medicului de familie care suferă de boală. “Dacă aş spune oamenilor pe deplin ceea ce se întâmplă medical cu mine, ei ar crede că sunt în zona crepusculară” , a spus dr. Drottar. Am crezut că îmi iese azbest din piele. Am tras nişte lungi, subţiri, mici, cum ar fi fire de păr, care au fost extrem de ascuţite, care ar putea literalmente răzbate prin unghiile degetelor”, a spus ea.

Înainte de primirea CDC, Randy Wymore, un neuroscientist din Oklahoma, Universitatea de Stat Centrul de Sănătate şi ştiinţă, a fost unul dintre puţini oameni care au luat în serios boala. El şi echipa sa de cercetare au studiat fibrele trimise de către pacienţii cu Morgellona. Au raportat găsirea faptului că, deşi fibrele au fost luate de la diferite persoane, au arătat destul de asemănătoare. Expertul în detectarea bolilor infecţioase, Ahmed Kilani a extras ADN-ul din două fibre avute ca probe şi a constatat că aparţineau unei ciuperci. Vitaly Citovsky, profesor de biochimie şi biologie celulară la Universitatea Stony Brook din New York, a constatat că fibrele conţineau Agrobacterium, bacterii. Acest gen de bacterie gram-negativă, este capabilă să transforme genetic, plante şi chiar şi celule umane. Acest lucru sugerează că nu numai boala este reală, dar ar putea fi legată de alimente modificate genetic.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *