Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează

Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Recent, galeriile Orizont din Capitală au găzduit expoziţia de pictură a prestigioasei pictoriţe Paula Tudor, membră de frunte a Uniunii Artiştilor Plastici din România. Paula te uimeşte prin fantezie şi cromatică, este mereu în căutare de inovaţie şi şi-a schimbat permanent stilul, ceea ce este ideal pentru orice artist plastic.

Expoziţia pe care am admirat-o de curând, de marcă, mi-a însufleţit ideea că artista bucureşteancă se află pe un drum clar al maturităţii ei artistice, poate chiar la apogeu, deşi mai are multe de spus în planul vizual.

Paula Tudor trece cu nonşalanţă de la lucrării cu compoziţie complexă la unele rafinate, unde simbolistica este la mare preţ. Este o artistă cu un penel fin şi o inteligenţă pe măsură, talentată şi premiată internaţional. În special în Italia, unde lucrările ei s-au bucurat de un real succes şi au entuziasmat ochii iubitorilor şi colecţionarilor de artă din această ţară.

Succesul ei vine să consfinţească o muncă titanică, purtată zi de zi în dimensiunea creaţiei, acolo unde vibraţia artistică şi imaginaţia capătă atâta forţă încât nu poţi trece indiferent niciodată peste asemenea relizări artistice cu care suntem contemporani.

Marian Deaconu

Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (11) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (10) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (9) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (8) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (7) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (4) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (3) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (2) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (14) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (13)

Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (12)

Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (6) Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (5)Paula Tudor, o pictoriţă care uimeşte mereu şi sensibilizează (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *