Geopolitica

Rusia a pierdut un avans considerabil în armele supersonice

0 32
5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Rusia a lansat un program de creare de arme supersonice, dar SUA şi China au deja un avans considerabil în acest domeniu periculos pentru soarta planetei şi a omenirii. La această acţiune participă 60 de întreprinderi ruseşti.

„În ceea ce priveşte tehnologiile supersonice, adică având o viteză de şase ori superioară celei a sunetului, a declarat recent Dmitri Rogozin, vicepremierul Federaţiei Ruse pe canalul Rossia-1, atât americanii cât şi noi-înşine conducem cercetările de acest tip. Aceasta nu este un secret, tot restul este confidenţial. nu pot să spun că suntem în acelaşi pas cu americanii privind aceste tehnologii”.

Rusia a pierdut un avans considerabil în armele supersonice

Dmitry Rogozin

În acelaşi interviu, Rogozin a recunoscut însă că economia americană este de două ori mai importantă decât cea rusească, dar că Rusia va demonstra în viitor calitatea armelor create.

La rândul său China, care tace şi face, a testat pentru prima dată o armă supersonică la 9 ianuarie a.c. O tehnologie sofisticată care va permite în viitor de a lovi rapid ţinte îndepărtate oriunde pe Terra, ceea ce îngozeşte Pentagonul. Arma a fost botezată WU-14.

Prin această încercare, de facto China devine a doua ţară după Statele Unite care pune în practică zboruri de planoare experimentale cunoscute de a zbura cu viteză uriaşă la mari înălţimi ale atmosferei terestre şi care pot să atingă ţinte din orice colţ al planetei noastre.

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Vrajitoare Romania Israel1

Urmariți-ne pe Twitter!

Publicitate

Publicitate

Video country music

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!