Bucatarie

Vareniki

0 45
5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes
Varenki

Varenki

Ingrediente folosite:

Făină (250 g), ouă (1), brânză telemea (200 g), smântână (1 ceaşcă), sare, piper, unt (100 g).

Mod de preparare:

Se face o cocă de tăiţei din făină, apă, ou şi puţină sare. Se lasă timp de o oră, apoi se întinde cu sucitorul şi se taie în pătrate cu latura de 5 cm. În fiecare pătrat se pune o lingură de brânză rasă, care s-a amestecat cu smântână, sare şi piper. Totul se acoperă cu un alt pătrăţel şi se lipesc cu grijă marginile. Aceşti colţuraşi se pun să fiarbă în apă clocotită şi sărată.

Mod de servire:

Se servesc cu unt topit, fierbinte.

Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Urmăriţi-ne pe Facebook!

Urmariți-ne pe Twitter!

Publicitate

Publicitate

Video country music

Urmariți-ne pe Pinterest!

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!