Bucatarie

Skordalia

0 1
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Skordalia

Skordalia

Skordalia este un sos grecesc pe bază de usturoi. Se poate servi cu peşte, fructe de mare, legume etc.

Ingrediente:
– 2 cartofi;
– 6-7 căţei de usturoi;
– 1 ceşcuţă ulei de măsline;
– 1-2 linguri de oţet;
– piper;
– sare.

Se curăţă cartofii şi se pun la fiert. Între timp se zdobeşte usturoiul şi se amestecă cu sare şi puţin ulei de măsline. Cartofii fierţi se zdobesc, apoi se adaugă usturoiul, restul de ulei, oţet şi piper după gust, după care se amestecă bine.

Oţetul se poate înlocui şi cu zeamă de lămâie, dacă doriţi.

Lasă un comentariu

Urmăriţi-ne pe Facebook!

Urmariți-ne pe Twitter!

Publicitate

Publicitate

Video country music

Urmariți-ne pe Pinterest!

Enigme

Showbiz

Dosarele crimei

Videoclipurile săptămânii

Conspirație

Credință

Spiritualitate

Mitologie

Legende

Publicitate

Publicitate
Flag Counter

Susține acest site cu o donație!