Teroriştii au aruncat în aer zidurile de la Ninive!

Teroriştii au aruncat în aer zidurile de la Ninive!

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote

Teroriştii au aruncat în aer zidurile de la NiniveOameni care trăiesc în Bab Nergal de lângă Mosul  şi alţii din provincia Ninive erau deja alarmaţi că Statul Islamic din Irak și Siria, “ISIS”, organizație teroristă va bombarda anticul zid de la Ninive, fosta capitală a Imperiului asirian.

Zidurile de la Ninive, impresionante, au stârnita admiraţia Antichităţii. Diodor din Sicilia le atribuia o lungime de 27 kilometri! În realitate, nu aveau mai mult de 12 km, urmând o urmă de formă trapezoidală.

Teroriştii au aruncat în aer zidurile de la NiniveJihadiştii, din păcate, au reluat bombardarea clădirilor și monumentelor istorice din provincie, iar un  peretele istoric de la antica Ninive din centrul Mosulului a explodat astăzi!
O sursă, care a solicitat anonimatul a declarat pentru Shafaq News, că “teroriștii din ISIS, marți seara au distrus o mare parte a peretelui istoric de la Ninive în cartierul Tahrir din zona Mosul, menționând că teroriștii au folosit cantități mari de explozivi.”

Organizația teroristă ISIS a distrus, de asemenea, o mulțime de alte situri arheologice, istorice și religioase de o inestimabilă valoare pentru umanitate, statui şi multe artefacte unice şi foarte valoroase. Ceea ce se întâmplă este extrem de trist şi ireversibil pentru patrimoniul cultural al întregii omeniri.

https://www.youtube.com/watch?v=Kgvakdb-gBM&feature=youtu.be

Content Protection by DMCA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.